George McAnthony

George McAnthony (lahir 6 April 1966 - died 8th july 2011) was merupakan seorang penyanyi dan pencipta lagu asal Italia yang menjadi terkenal pada era 1990-an dan 2000-an. Dia dikenal sebagai penyanyi untuk musik country. Dia berkarier di dunia musik sejak tahun 1988.

George McAnthony

PenghargaanSunting

  • European Country Music Award - Best European Country Vocalist of the Year 1998
  • European Country Music Award - Best European Country Artist & Song of The Year 2001

DiskografiSunting

  • Green is Peace (1989)
  • Together (1990)
  • Country Way of Life (1992)
  • Live on the Road (1994)
  • Like a Country Boy (1996)
  • Weekend Cowboy (1998)
  • 22 Greatest Hits 1988-97 (2000)
  • The Vision (2000)
  • Wild Horse Running (2002)
  • Great Spirit (2004)
  • Best of 1997-2005 (2005)
  • Trail of Life (2006)
  • Bridge To El Dorado (2008)
  • Dust Off My Boots (2010)
  • Country & Western Collection (2011)

Pranala luarSunting