Ezad Lazim

Mohd Rohaizad Mohd Lazim (lahir di Kedah, 30 November 1979; umur 41 tahun) atau lebih dikenal sebagai Ezad Lazim adalah seorang penyanyi dan aktor Malaysia. Ia merupakan mantan vokalis grup musik Exists dari tahun 1994-2007.

Ezad Lazim
Nama lahirMohd Rohaizad Mohd Lazim
Nama lainEzad Exists, Ezad
Lahir30 November 1979 (umur 41)
Bendera Malaysia Kedah, Malaysia
GenrePop rock, Balada
PekerjaanPenyanyi, Aktor
Tahun aktif1994 - sekarang
Suami/istriNor Azeana Haji Ramli
AnakMohammad Darwish

DiskografiSunting

Album soloSunting

  • Mengharap Bintang (2011)

SingelSunting

  • Kerana Kamu (2011)
  • Percintaan Ini (2011)
  • Hati Mati (2014)
  • Demi cinta(2016)

FilemografiSunting

  • Mami Jarum (2002)