Pakubuwana VIII: Perbedaan antara revisi

7 bita dihapus ,  4 bulan yang lalu
tidak ada ringkasan suntingan
kTidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
|spouse = GKR. Pakubuwana
|house = [[Wangsa Mataram|Mataram]]
|regnal name = ''Sahandhap Dalem Sampeyan DalemSampeyandalem Ingkang Sinuhun Kangjeng Susuhunan Pakubuwana Senapati ing Alaga Abdurrahman Sayyidin Panatagama Ingkang Jumeneng kaping Wolu ing Nagari Surakarta Hadiningrat''
|full name = Gusti Raden Mas Kusen
|father = [[Pakubuwana IV]]
417

suntingan