Aksara Sunda Baku: Perbedaan revisi

Tidak ada perubahan ukuran ,  6 bulan yang lalu
tidak ada ringkasan suntingan
(selesai.)
Tag: Suntingan visualeditor-wikitext
''Sakumna jalma gubrag ka alam dunya téh sipatna merdika jeung boga martabat katut hak-hak anu sarua. Maranéhna ibéré akal jeung haté nurani, campur-gaul jeung sasamana aya dina sumanget duduluran.''
 
{{Sund|ᮞᮊᮥᮙ᮫ᮔᮞᮊᮥᮙ᮪ᮔ ᮏᮜ᮫ᮙᮏᮜ᮪ᮙ ᮌᮥᮘᮢᮌ᮪ ᮊ ᮃᮜᮙ᮪ ᮓᮥᮑ ᮒᮦᮂ ᮞᮤᮕᮒ᮫ᮔᮞᮤᮕᮒ᮪ᮔ ᮙᮨᮁᮓᮤᮊ ᮏᮩᮀ ᮘᮧᮌ ᮙᮁᮒᮘᮒ᮪ ᮊᮒᮥᮒ᮪ ᮠᮊ᮪-ᮠᮊ᮪ ᮃᮔᮥ ᮞᮛᮥᮃ. ᮙᮛᮔᮦᮂᮔ ᮄᮘᮦᮛᮦ ᮃᮊᮜ᮪ ᮏᮩᮀ ᮠᮒᮦ ᮔᮥᮛᮔᮤ, ᮎᮙ᮫ᮕᮥᮁᮎᮙ᮪ᮕᮥᮁ-ᮌᮅᮜ᮪ ᮏᮩᮀ ᮞᮞᮙᮔ ᮃᮚ ᮓᮤᮔ ᮞᮥᮙᮍᮨᮒ᮪ ᮓᮥᮓᮥᮜᮥᮛᮔ᮪.|size=26px}}
 
== Galeri ==